Hoi allemaal!

Wij hebben het hele weekend goed met elkaar gepraat, alle gesprekken teruggeluisterd en alle voors en tegens tegen elkaar afgewogen en wij hebben een definitieve keuze gemaakt over naar welke kliniek wij gaan voor mijn behandeling. De keuze is uiteindelijk toch gevallen op Infusio in Frankfurt! Maar waarom?

Het komt erop neer dat het voors en tegens lijstje voor Infusio bizar veel voors had en het lijstje voor Villa Medigrün niet. Het begon al bij binnenkomst. Laten we het erop houden dat de sfeer bij Villa Medigrün al helemaal niks was voor mijn ouders en als het voor mijn ouders niets is, is dat het voor mij ZEKER niet want mijn ouders zijn een stuk makkelijker dan ik. Ook heeft Villa Medigrün 2 enorme trappen die voor mij absoluut geen optie zijn om 3 weken lang dagelijks op en af te moeten (ze denken na over een traplift maar dat gaat met zoveel trappen nog wel een aardig tijdje duren). Verder ga ik niks over Villa Medigrün bespreken want wij kiezen dus voor Infusio en iedereen moet zijn eigen keuze hierin maken, en iedereen heeft ook een andere smaak en een ander gevoel natuurlijk!

Maar wij hebben uiteindelijk voor Infusio gekozen om tal van redenen. De belangrijkste voor ons waren:
1. Het hoofd van Infusio Frankfurt (Bijan Boustani) is een echte arts met medische diploma’s. Dus geen ‘naturopath’ of ‘heilpraktiker’ maar een arts. Hij mag dus ook medicijnen gebruiken als dit nodig is en mag medische handelingen uitvoeren zoals de liposuctie om de stamcellen te ‘harvesten’. En ook als er iets goed mis gaat ben je dus in goede handen. Hetzelfde geld voor alle verpleegkundigen en assistenten die daar rondlopen.
2. Bij Infusio krijg je zowel vet stamcellen als bloed stamcellen. Je hebt dus het profijt van beide soorten voor de grootste slagingskans. De eerste 2 behandelweken krijg je de vet stamcellen (en ook de bloed stamcellen uit je eigen vet) en als je na 100 dagen een week terugkomt krijg je nog een ronde bloed stamcellen.
3. Bij Infusio hebben ze een heleboel extra behandelingen beschikbaar die bij de prijs zijn inbegrepen, allemaal afhankelijk van wat jouw persoonlijke problemen zijn. Naast alle infusen en de stamcelbehandeling die je altijd krijgt hebben ze bijvoorbeeld high dose ozon, massages, een lymfe drainage pak, een infrarood bed en verschillende programma’s voor bijvoorbeeld pijn, vermoeidheid, lymfe afvoer en drug abuse waar weer bepaalde medicijnen, supplementen, infusen en/of injecties bijhoren. Ze kunnen hier je lichaam dus echt helemaal oppeppen en optimaliseren! Hopelijk werkt de behandeling daardoor extra goed.
4. De locatie is prachtig. Een prachtig uitzicht op de 12e verdieping, iedereen is ontzettend aardig en ze stellen je enorm op je gemak, ze hebben een mooie en chique inrichting en alles is schoon, netjes en heel hygiënisch. Het voelt meer als een spa i.p.v. een ziekenhuis of kliniek (al zal de behandeling alles behalve als spa dagen aanvoelen natuurlijk). Mijn vader zei al: mocht het helemaal niet werken, dan heb je bij Infusio iniedergeval 2 weken gehad in een omgeving waar je je op je gemak hebt gevoeld.

Dit zijn de hoofdredenen waarom wij hebben besloten voor Infusio te kiezen. Het is fijn dat de knoop nu is doorgehakt, maar ook eng want het word nu allemaal zo echt! Onze planning is om begin mei te gaan als alles meezit en we het geld voor die tijd kunnen ophalen. Misschien kunnen we zelfs wel eerder gaan!

We zitten nu op €25.000 en we moeten dus nog €10.000 ophalen. Wat geweldig dat zoveel mensen mij willen helpen! Je kan nog steeds helpen door nog meer acties op te zetten, te blijven delen en te doneren via www.demisdevils.nl of rechtstreeks op rekeningnummer NL09 INGB 0660 2970 94 t.n.v. Mw D Fu (o.v.v. Donatie Behandeling Demi Fu). Dank jullie wel allemaal voor het volgen, het doneren en de enorme steun! 

Liefs, Demi Fuutje.

Deren Wirkdauer sich unterscheidet, wird öfters auch ein “Super-Food” genannt, Worum handelt es sich bei Apcalis Oral Jelly? hat mein Selbstvertrauen zurückerobert. Ihren Perfektionismus auch in anderen Menschen zu suchen.

2022-03-06T00:06:26+00:00